$10

Egy dolog emailsorozat

Egy dolog emailsorozat

$10
Öt év - öt nyelv+

***MÁR NEM TUDSZ CSATLAKOZNI A SOROZATHOZ***

Láss bele a fejembe!

Hiszem azt, hogy a siker az élet különböző területein abból áll, hogy rengetegszer elbukok, egészen addig, mígy egyszercsak sikerül az az adott dolog.

Az "egy dolog" emailsorozattal azt szeretném megmutatni, hogy én hogyan bukok el, hogy a hibáimat és a tapasztalataimat összetömörítsem egy könnyen fogyasztható formába, amivel időt és energiát takarítok meg neked.

8 éve tanulok önállóan nyelveket - ezen keresztül viszont rengeteget megtanultam magamról is. Van egy analitikus szemléletmódom, amin keresztül az életet nézem, legyen az fogyás, üzletfejlesztés, nyelvtanulás, gyereknevelés, személyiségfejlődés, matek, főzés vagy bármi más, amin éppen keresztülmegyek.

Szeretnék betekintést nyújtani abba, hogy hogyan "működök", mi zajlik a fejemben, hogyan gondolkodom, hátha te is találsz benne valamit, amit a saját életedre alkalmazhatsz, amitől könnyebb, jobb, vagy éppen egyszerűbb lesz az.

Hogy miről lesz szó a 12 hét alatt? 

Őszinte leszek: egyelőre én sem tudom. Pontosan azért, mert élőben fogom dokumentálni az életemet, ahogy feljönnek az adott helyzetek, így teljesen valós időben fogsz róla értesülni - és természetesen az emailekre várom a te gondolataidat, hogy dumáljunk róluk! (Na jó, egy témát már biztosan tudok, lásd lejjebb.)

Soha nem írtam naplót, mert macerásnak tartottam, viszont rengeteget emailezek barátaimmal is.

Az "egy dolog" olyan email lesz, amit akár valamelyik közeli barátomnak is írhatnék.

Nagyon sokan írnak, hogy szeretnének velem találkozni, beszélni, "konzultálni". Bármennyire is szeretnék mindenkinek segíteni, ez több okból sem lehetséges, de a legfontosabb: nem maradna időm saját magamra.

Ez az "egy dolog" emailsorozat áll legközelebb a konzultáláshoz, amit nyújtani tudok - sok embernek, elérhető áron.

Ha készen állsz a csatlakozásra, akkor a jobb felső sarokban kattints a Pay gombra, ekkor kártyával (vagy Paypallel) tudsz fizetni. A csatlakozás 10 dollár+ÁFA (~3500 Ft, ez hetente egy kávé ára), a benne megosztott tapasztalatok viszont a sokszorosát érik. :))

Teljeskörű garancia

Ha a sorozat 12 hete alatt bármikor meggondolod magad valamiért (nem tetszik, nem erre számítottál, másra kell a pénz, stb), csak írj egy emailt a balint@otevotnyelv.com címre és visszautalom a teljes összeget. Ez jó motiváció nekem is, hogy a lehető legjobb tartalmat írjam, ami hasznos lesz. Nem kell semmit megindokolnod, nekem ez így tiszta. :)

Gyakran ismételt kérdések

Mivel lesz ez több a "hagyományos" emailjeidnél?

Sokkal személyesebb lesz, egy-egy témát jobban kifejtek és megmutatom az életem különböző területeit, hogy milyen nehézségekkel találkozom és azokat hogyan igyekszem megoldani.

Miért kell ezért fizetni?

A blog fenntartása, az infrastruktúra, az emberek fizetése (nem egyedül csinálom ám :)) mind pénzbe kerül, de ez csak az egyik ok. A másik, hogy szeretnék egy Ferrarit venni a medencém mellé, elég jól mutatna. Viccet félretéve: nagy terveim vannak a bloggal, amihez forrásra van szükség. Erről bővebben a második emailben (május 27-én) fogsz hallani.

Meddig lehet csatlakozni a sorozathoz?

2017. május 14, este 6 óráig - ekkor lezárom a dolgot és egyelőre máshogy nem is lehet csatlakozni.

Miért amerikai dollárban kell fizetni?

Az egész infrastruktúráját a gumroad.com adja és ők sajnos nem foglalkoznak forinttal. Bankkártyával (vagy Paypallel) tudsz fizetni, az összeget természetesen forintban vonják le a számládról.

Miért nem lehet utalással fizetni?

Az infrastruktúrát biztosító gumroad.com csak kártyás fizetéssel és Paypallel foglalkozik, utalással nem - sajna erre nekem nincs ráhatásom. :(

Fizettem, most mit kell tennem?

Nézd meg az email fiókodot, a fizetés után lesz ott egy visszaigazoló email, de ezenkívül semmit nem kell tenned. Május 20-án, reggel hétkor érkezik az email fiókodba az első "egy dolog" email. :)

Még mindig kérdésem van!

Írj nekem a balint@otevotnyelv.com címre és megoldjuk! :)

Köszi a bizalmat!

Bálint

This product is not currently for sale.

Ez van a sorozatban:

12 önfejlesztő email
3 hónapon keresztül
Belsős kör tagság
Prioritás a válaszokkal
Powered by